Előfizetői tartalom

Sokkoló eredményt hozott Ukrajna gigantikus támadása - Talpra lehet még állni ebből a pofonból?

Az elmúlt hetekben mind Oroszország, mind Ukrajna kísérletet tett arra, hogy áttörést erőszakoljon ki az ukrajnai frontvonalakon, ez azonban egyik félnek sem sikerült, és pillanatnyilag úgy tűnik, hogy idén már nem is fog. A konfliktus lassan állóháborúvá változik, ahol ismét a tüzérségé és az utánpótlási vonalaké lesz a főszerep. Nézzük, mire számíthatunk a harcok ezen szakaszában.

Keleten a helyzet változatlan? Akkor, amikor Kijev még tavasszal belengette a mindent elsöprő offenzívát, sokan arra számítottak, hogy a herszoni és harkivi támadásokhoz hasonló események fognak lezajlani: pánikolva menekülő orosz csapatok, valamint az őket üldöző ukrán páncélosok, komoly ukrán területnyereségek, számottevő orosz veszteségek. Ugyanakkor már a nyári...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés