Előfizetői tartalom

Volt pénzügyminiszter lehet az amerikai nagykövet Izraelben

Portfolio
A volt amerikai pénzügyminiszter, Jack Lew az Axios szerint az első számú esélyes az Egyesült Államok izraeli nagyköveti posztjára. A potenciális jelölés, amelyet a következő hetekben jelenthetnek be, a Fehér Ház részéről a Szaúd-Arábiával kötendő jelentős diplomáciai megállapodásra való törekvés közepette történik, amely magában foglalhatja a Szaúd-Arábia és Izrael közötti normalizációs megállapodást.

Az Axios friss értesülései szerint Jack Lew volt amerikai pénzügyminiszter az első számú esélyes az Egyesült Államok izraeli nagyköveti posztjára. Jelölésének bejelentésére a következő hetekben kerülhet sor a helyzetet jól ismerő források szerint. A döntés erről a kulcsfontosságú diplomáciai szerepről Joe Biden elnök nagyra törő terve miatt nyert lendületet, amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés