Előfizetői tartalom

Háborúra készül a világ legkeményebb diktátora

Portfolio
Észak-Korea vezetője kiadta a parancsot, hogy sokkal több rakétát szeretne látni. Kim Dzsongun szerint az országának bármikor készen kell állnia egy lehetséges háborúra, és emiatt még több rakétára van szüksége. A bejelentések mindössze néhány nappal az eddigi legnagyobbként jellemzett közös dél-koreai - amerikai hadgyakorlat előtt hangzottak el.

A rakétagyártás növelésére szólított fel Kim Dzsongun észak-koreai diktátor. A vezető szeretné, ha országa elsöprő katonai erőt tudna felmutatni, és ha teljesen készen állna a háborúra. A KCNA észak-koreai állami média szerint a diktátort a szomszédban tervezett éves amerikai – dél-koreai hadgyakorlat bőszítette fel - írja a Nikkei Asia. Kim nemrégiben meglátogatta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés