Előfizetői tartalom

Új háborúra készül az Egyesült Államok? - Több ezer katona evakuálását gyakorolták

Portfolio
Nagyszabású gyakorlatot tartott az Egyesült Államok több ország részvételével a Csendes-óceán térségében. A művelet során egy esetleges konfliktushelyzetet gyakoroltak, illetve a sérültek evakuációját a háborús zónából. Hírforrások szerint Washington Kína Tajvan elleni inváziójára készül - írja a South China Morinng Post.

Az Egyesült Államok a napokban hat másik szövetséges állammal közösen tartott hadgyakorlatot a csendes-óceáni térségben. A szimuláció során egy olyan háborús helyzetet próbáltak el, ahol az internet és az egyéb kommunikációs csatornák szinte elérhetetlenné válnak, és egyszerre több ezer személy kimentését kell megoldani. A kéthetes gyakorlatok során bevetették a C-130-as...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés