Előfizetői tartalom

Ilyen idő várható augusztus 20-án

MTI
Folytatódik a jellemzően napos, kánikulai idő a hétvégén is: vasárnap, augusztus 20-án a legmelegebb órákban akár 30-35 Celsius-fok is lehet. A hétvégén még szórványosan előfordulhat zápor, zivatar  - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Pénteken az erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett több órára kisüt a nap, és szórványosan várható zápor, zivatar, amelyeket felhőszakadás kísérhet. A változó irányú szél mérsékelt marad, viszont a zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 34 fok között alakul. Szombaton az éjszaka képződő pára- és ködfoltok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés