Előfizetői tartalom

Tényleg megindult Oroszország felé a Wagner csoport? Megszólaltak a fehérorosz ellenzék megfigyelői

Portfolio
Állandóan hoznak-visznek fegyvereket és sátrakat a Wagner-csoport zsoldosai a Belaruszban található főhadiszállásuk körül, de nincs arra utaló, egyértelmű bizonyíték, hogy az orosz fegyveresek konvojokba szerveződve megindultak volna Oroszország irányába – közölte mindezt az orosz-belarusz haditechnikai eszközök mozgásával foglalkozó belarusz Hajun Projekt.

Az ukrán média ma hatósági információkra hivatkozva azt írta: Jevgenyij Prigozsin halálát követően elindult Oroszország felé a jelenleg nagyrészt Fehéroroszország területén tartózkodó Wagner csoport: Kapcsolódó cikkünk 2023. 08. 24. Ukrán hírszerzés: megindult Oroszország felé a Wagner csoport A Belarusz területén zajló fegyvermozgásokat régóta nyomon követő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés