Előfizetői tartalom

Visszatért Trump a Twitterre: egyetlen, erős üzenetet küldött a világnak

Portfolio
Donald Trump fiókját még 2021 januárjában függesztette fel az azóta már Elon Musk kezébe került és X-re átnevezett Twitter. A volt elnök, jelenleg republikánus elnökjelölt most hosszú idő után jelentkezett poszttal a közösségimédia-platformon, amelynek nagyrészt - 2022 novemberiéig tartó - felfüggesztése, kisebb részt pedig önkéntes száműzetése volt az oka. Trump visszatérésének a politikus csütörtöki formális letartóztatása adott indokot.

Donald Trump a Twitteren A volt amerikai elnök felhasználói fiókját azután függesztették fel, hogy egyes támogatói Joe Biden jelenlegi elnök beiktatása előtt, 2021. január 6-án megostromolták az amerikai törvényhozásnak otthont adó Capitoliumot Washingtonban, tiltakozásukat kifejezve, amiért szerintük meghamisították a választási eredményeket. A 2022. októberi akvizíciót...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés