FONTOS Újra műtéten esett át Robert Fico – Kiderült, milyen állapotban van a szlovák kormányfő
 
Előfizetői tartalom

Fejkamerás felvételek: ilyen volt a közel három hónapig tartó robotinei pokol

Portfolio
A Reuters és az Eyepress osztotta meg az Ukrán Fegyveres Erők 73-as számú tengerészgyalogsági különleges műveleti központja által közzétett, összevágott felvételeket, amelyek az ukrán katonák Robotinéért folytatott harcát mutatják be. Az ukrán haderő ma jelentette be: Robotinét felszabadították, csapataik délkeleti irányba nyomulnak előre.

A Reuters osztotta meg az Ukrán Fegyveres Erők 73-as számú tengerészgyalogsági különleges műveleti központja által 2023. augusztus 25-én, pénteken közzétett testkamerás felvételeket, amelyek a Zaporizzsjai régióban lévő Robotine falu elfoglalásáért a frontvonalon folytatott közelharcot mutatják. Az ukrán katonák még múlt héten törtek be a zaporizzsjai fronton található...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés