Előfizetői tartalom

Igencsak furcsa videó került elő: saját halálára utalgat Jevgenyij Prigozsin

Portfolio
Érdekes videót osztott meg Anton Gerasenko, Ukrajna belügyminiszterének egyik tanácsadója. Jevgenyij Prigozsin, a Wagner csoport vezére beszél rajta arról, hogy Oroszország szerinte az összeomlás szélén áll és utal arra, hogy az ilyen vélemények kifejezéséért igazából bárki elvesztheti az életét. Gerasenko szerint Prigozsin egy furcsa utalást is tesz a beszélgetés közben saját halálának körülményeire, de valószínű, hogy ezt az ukrán tanácsadó véletlenül vagy szándékosan félreérti.

Egy nagyobb, Jevgenyij Prigozsin Wagner-vezér által adott interjúból kivágott részletet tett közzé Anton Gerasenko, Ukrajna belügyminiszterének egyik tanácsadója. A felvételen Prigozsin arról beszél, hogy szerinte Oroszország „a katasztrófa szélén áll,” és erről a problémáról „akkor sem fog hazudni, ha megölik.” Ezután azt mondja: Ha nem sikerül megigazítani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés