Előfizetői tartalom

Egészen hihetetlen történet érkezett Kijevből: egy 31 katonából álló alakulat merész akciójának köszönhető az ukránok nagy sikere?

Portfolio
Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter franciaországi látogatása során elmesélte az általa ismert, ukrán fegyveres erők sikeres ellentámadásának történetét és Robotine felszabadítását – számolt be róla az Ukrajinszka Pravda.

Kuleba beszédét Ukrajna fronton tapasztalt problémáival kezdte: az aknamezők, az erődítések hatalmas mennyiségével, a légifölény hiányával, orosz drónok, helikopterek és csatarepülőgépek jelentette fenyegetésekkel indokolta a vártnál lassabb előrehaladást a frontvonalon. Ezt követően pedig közvetlenül Robotine múltbéli felszabadítására tért át, és egy egészen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés