Előfizetői tartalom

Hamarosan Magyarországon gyárthatják Európa legmodernebb tankját – Megválaszoltuk a 3 legégetőbb kérdést

Orbán Viktor magyar miniszterelnök Tiktok-videóban jelentette be, hogy Magyarország beszáll a Rheinmetall KF51 Panther harckocsijának fejlesztési folyamatába. A hír nem meglepő, egy ideje tudni lehetett, hogy tervben van a modern harcjárműtípus hazai K+F folyamatának és gyártásának előkészítése. Miért van erre szükség? Miért nem a Leopard? Mikor lehet ebből valódi harckocsi? Megválaszoltuk a magyar Panther-projekt három legfontosabb kérdését.

1. Mi szükség van erre? Armin Papperger, a Rheinmetall elnöke beszédet mond a német hadiipari cég zalaegerszegi harcjárműgyárának avatásán 2023. augusztus 18-án. MTI/Koszticsák Szilárd A magyar kormány 2015-16 óta nagyszabású haderő-fejlesztési programot folytat, melynek kulcsfontosságú eleme a Magyar Honvédség korszerű technikai eszközökkel való felszerelése. Ezt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés