Előfizetői tartalom

Égeti a pénzt Donald Trump legnagyobb ellenfele, még 50 millió dollárra lenne szüksége azonnal

Portfolio
Nagyon drága Ron DeSantis floridai kormányzó elnökválasztási kampánya, a mögötte álló szervezet most újabb 50 millió dollárt szeretne összekalapozni a támogatóktól – írja a Bloomberg. Közben viszont egyre több szponzor elégedetlen azzal, hogy DeSantis még mindig 40 százalékkal le van maradva a versenyben Donald Trump mögött.

Lassan a célegyenesbe fordul a 2024-es elnökjelölti verseny Amerikában. Az első republikánus előválasztást január közepén Iowában tartják, vagyis rá kell kapcsolnia Ron DeSantis floridai kormányzónak, ha meg akarja szorongatni Donald Trumpot. Jelenleg országosan mintegy 40 százalék a lemaradása a felmérések szerint, Iowában „csak” 26 százalék. DeSantis kampánycsapata...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés