Előfizetői tartalom

Putyin visszatáncolt, Erdogan szerint itt az idő, hogy Ukrajna engedjen

Portfolio
Oroszország nyitott arra, hogy visszatérjen a Fekete-tengert érintő gabonaalkuhoz, azonban azt várja el az orosz kormány, hogy az ő feltételeik is teljesüljenek az egyezménnyel kapcsolatosan – jelentette ma ki Vlagyimir Putyin orosz elnök török hivatali partnerével, Recep Tayyip Erdogannal való találkozója után. Erdogan úgy látja, Ukrajnának is engednie kell Oroszország felé, ha a gabonaalkuhoz való visszatérést szeretnék. Vlagyimir Putyin korábban egyértelműen kijelentette, hogy nem hajlandó visszaléptetni Oroszországot az egyezménybe.

Optimizmusát fejezte ki a fekete-tengeri gabonakereskedés lehetséges újjáélesztésével kapcsolatban Tayyip Erdogan török elnök, miután ma találkozott Vlagyimir Putyin orosz elnökkel a Fekete-tenger partján fekvő üdülővárosban, Szocsiban. A török elnök a megbeszélés után azt mondta: meggyőződése, hogy hamarosan kielégítő megoldás születik a fekete-tengeri gabonaalku...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés