Előfizetői tartalom

Csütörtök hajnalban ismét aktiválódott az orosz légvédelem - Három régiót is támadtak az ukrán drónok

Portfolio
Az orosz hatóságok arról számoltak be, hogy ukrán drónokat lőttek le Moszkva, a déli Rosztovi terület és a délnyugati Brjanszki terület közelében csütörtök kora reggel - jelentette a RIA hírügynökség. A Kreml szerint minden drónt sikerült megsemmisíteni, halálos áldozatokat pedig nem követeltek a támadások - Írja a Reuters.

A legutóbbi fejlemények szerint ukrán drónokat lőttek le Moszkva közelében, valamint a déli Rosztovi területen és a délnyugati Brjanszki területen. Az incidens az orosz hatóságok tájékoztatása és a RIA hírügynökség jelentése szerint csütörtökön a kora reggeli órákban történt. A TASZSZ arról számolt be, hogy Rosztov-na-Donu városában három épület is kárt szenvedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés