Előfizetői tartalom

Súlyos jelentés jött: az egész világot katasztrófa fenyegeti, már nem sok időnk van lépni

Portfolio
Egyszerűen nem tettek eleget a világ országai a klímakatasztrófa elleni harc érdekében, összehangolt akcióra van szükség, lehetőleg minél hamarabb – olvasható az ENSZ friss jelentésében, melyet a CNBC szemlézett. A jelentésben az olvasható, hogy nagyon kevés esély van arra, hogy az országok elérjék a 2015-ös Párizsi Klímaegyezményben tett vállalásaikat.

Friss klímajelentést publikált az ENSZ. A riport már a november 30-tól december 12-ig tartandó COP28 klímacsúcsra készült és összességében nem fest túl jó képet sem az eddig megkötött klímavédelmi egyezmények alakulásáról, sem az emberiség kollektív küzdelméről a Föld klímájának radikális átalakulása ellen. A jelentés üdvözli a 2015-ös Párizsi Klímaegyezményt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés