Előfizetői tartalom

Tragikus baleset történt egy nigériai víztározón

Portfolio
Eddig 26 ember halálát erősítették meg, többeket pedig eltűntként tartanak nyilván, miután egy komphajó felborult egy víztározón Nigéria északi-középső részén. Ez három hónapon belül a második súlyos baleset a régióban. A jelentések szerint a hajó több mint 100 utast, köztük nőket és gyerekeket szállított egy nagyobb gáton keresztül a farmjaikra, amikor a tragédia bekövetkezett. A mentési munkálatok jelenleg is folynak.

Tragikus baleset történt vasárnap Nigéria északi-középső részén, ahol egy komp felborult egy víztározón, ami legkevesebb 26 ember halálát okozta. Többeket még mindig eltűntként tartanak nyilván. Három hónapon belül ez volt a második ilyen jellegű súlyos baleset a régióban. A jelentések szerint a hajó több mint 100 utast, köztük nőket és gyerekeket szállított. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés