Előfizetői tartalom

Egészen elképesztő videó látott napvilágot - A frontra küldte Moszkva az egyik "szörnypáncélosát"

Portfolio
A szovjet fejlesztésű MT-LB páncélozott szállító harcjármű a világ egyik legelterjedtebb ilyen járműtípusa, de ez nem jelenti azt, hogy modernnek számítana. Az alig felfegyverzett, gyengén páncélozott járművet mind az orosz, mind az ukrán haderő előszeretettel hajt végre "harctéri fejlesztéseket", az egyik legnépszerűbb orosz modellt pedig nagyon úgy néz ki, hogy be is vetették.

A Moszkva által megkreált egyik legismertebb "sufnituning" páncélos valószínűleg az az MT-LB pszh, melynek a tetejére igényes módon feleszkábáltak egy 2M-3 25 mm-es öntöltő ágyút, mely eredetileg hajófedélzeti fegyvernek lett kifejlesztve. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy az orosz haderő tényleg komolyan gondolja a páncélozott borzalom használatát, korábban is lehetett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés