Előfizetői tartalom

Pánikszerű menekülésbe fordulhatott az orosz visszavonulás Donyeck közelében

Portfolio
Korlátozott ukrán támadás bontakozott ki a napokban Avdijivkától délre, Oputne település ellen, az ukrán csapatok ráadásul a háború jelenlegi dinamikájához képest kifejezetten gyorsan haladtak előre a térségben. Oroszpárti források arról számoltak be, hogy csapataik visszavonulása néhol pánikszerű menekülésbe fordult és súlyos veszteségeket szenvedtek.

Orosz Telegram-csatornák beszámolói szerint, az elmúlt egy hétben Ukrajna kis csoportokkal végrehajtott támadásokat indított Oputne település ellen, több száz méterrel visszaszorítva az orosz csapatokat. Ukrán források szerint kihasználták a lehetőséget, hogy Moszkva a déli, orihivi szektorra koncentrál, és a közvetlenül Donyeck előtt fekvő településért jelenleg is folynak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés