FONTOS Rendkívüli időszakban lép új vezető a világ legnagyobb katonai szövetségének élére – Mit kell tudnunk a NATO új főtitkáráról?
 
Előfizetői tartalom

Amerikai külügyi szóvivő: „Putyin már segítségért könyörög”

Portfolio
Hamarosan leül tárgyalni egymással Kim Dzsongun észak-koreai diktátor és Vlagyimir Putyin orosz elnök. A tárgyalásokon egy fegyverüzletet próbálhatnak meg összehozni a felek, de félő, hogy Phenjan túl sokat kér némi munícióért cserébe. Az amerikaiak szerint kétségbeesést mutat az oroszok nyitása Észak-Korea felé - írja a The Guardian.

Kim Dzsongun megérkezett Oroszországba, hogy tárgyaljon Vlagyimir Putyin orosz elnökkel egy lehetséges fegyverszállítás feltételeiről. A megállapodás értelmében Phenjan elsősorban lőszereket szállíthat Moszkvának, amelyet az ukrajnai háborúban tudnak felhasználni. A találkozóra a következő napokban kerül sor az orosz távol-keleti városban, Vlagyivosztokban, amely az egyik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés