Előfizetői tartalom

Nagy ünnepséget tartott Észak-Korea - Bődületes fegyverekkel parádéztak Phenjanban

Portfolio
Észak-Korea idén ünnepli fennállásának 75. évfordulóját, helyi szokás szerint pedig ehhez szükségeltetik az is, hogy végigmasíroztassák az ország "csúcsmodern" haderejét a főváros, Phenjan főterén. Bár a furcsa fegyverek egyébként is megszokottnak számítanak a diktatúrában, idén valami egészen elképesztő tákolmányokat sikerült előrángatni.

A katonai parádék Észak-Koreában a nemzeti ünnepek sztenderd elemének számítanak, így várható volt, hogy az ország 75. születésnapján is lesznek érdekességek, arra azonban tényleg nem számítottunk, hogy ilyen járműveket a Közel-Keleten, vagy valamilyen videójátékon kívül valaha látni fogunk. North Korea leveled up. pic.twitter.com/FkmHL6yLPC— Igor (Sushko) September...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés