Előfizetői tartalom

Nagyon furcsa pillanatban omlott össze a Starlink - Megint az orosz hadiflottára vigyázna Elon Musk?

Portfolio
A hajnali órákban a Starlink internetszolgáltató bejelentette, hogy nem várt fennakadások tapasztalhatóak a rendszer működésében, éppen akkor amikor az ukrán fegyveres erők Szevasztopol ellen intéztek támadást. Természetesen azonnal elindult a kombinálás: sokak szerint ismét Elon Musk igyekezett "megvédeni" az orosz flottát.

Az amerikai multimilliárdos egyszer már elismerte, hogy a fekete-tengeri orosz hadiflotta elleni támadás megakadályozása érdekében lekapcsolta Ukrajna délkeleti területein a Starlink hálózatát, döntését akkor azzal indokolta, hogy egy ilyen akció "komoly eszkalációs kockázattal járt volna". Starlink is currently in a network outage and we are actively implementing a solution....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés