Előfizetői tartalom

Óva intette Boris Johnson Donald Trumpot a volt amerikai elnök legfontosabb kampányígéretétől

Portfolio
Legutóbbi ukrajnai látogatását követően Boris Johnson volt brit kormányfő óva intette Donald Trump amerikai exelnököt attól, hogy beváltsa egyik leggyakrabban hangoztatott kampányígéretét, és feladja Ukrajna támogatását - Írja a Politico. A brit politikus szerint egy ilyen döntés beláthatatlan következményekkel járna Washington számára.

Boris Johnson miniszterelnöksége után is eltökét támogatója maradt Ukrajnának. A legutóbbi, Kijevbe tett látogatását követően a brit The Spectator lapban közölt írásában amellett érvel, hogy a nyugati hatalmaknak minden lehetséges segítséget meg kell adniuk Ukrajnának annak érdekében, hogy vissza tudják verni az orosz inváziót. Putyin győzelme katasztrófa lenne a Nyugat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés