Előfizetői tartalom

Nem mindennapi lépésre szánta el magát a NASA: UFO-kutatásra adja a fejét, felfedték az eddigi információikat is

Portfolio
A NASA új kutatási igazgatót nevezett ki az "azonosítatlan rendellenes jelenségek" (UAP), közismert nevükön az azonosítatlan repülő tárgyak vagy UFO-k kutatására, miután egy korábban összeállt szakértői testület ajánlása szerint sokkal mélyebben kellene vizsgálni ezeket a jelenségeket. Bill Nelson, a NASA igazgatója bejelentésében kihangsúlyozta, a kutatás célja az ismeretlen jelenségekről szóló publikációk szenzációhajhász jellegének a tudomány felé való elmozdítása.

A NASA bejelentette, hogy új igazgatót nevezett ki, aki a hivatalosan "azonosítatlan rendellenes jelenségek" (UAP), közismertebb nevén azonosítatlan repülő tárgyak (UFO-k) kutatását felügyeli. Az új kutatási vezető kilétét nem hozták nyilvánosságra, de a kinevezés egy független szakértői testület ajánlásaihoz kapcsolódik, miszerint a NASA-nak fokoznia kellene az ilyen ismeretlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés