Előfizetői tartalom

Novák Katalinnak az ENSZ-ben lesz jelenése

Portfolio
|
MTI
Novák Katalin köztársasági elnök vezeti a magyar delegációt, amely részt vesz az ENSZ-közgyűlés 78. ülésszakának általános vitáján, ahol az államfő fel is szólal. Egyesült államokbeli tartózkodásán az államfő egyeztet Texas, Utah és Montana kormányzójával is - közölte a Sándor-palota vasárnap az MTI-vel. Eddigi megnyilatkozásai alapján az ukrajnai békéről, demográfiai és fenntarthatósági kérdésekről is beszélhet.

Az ENSZ-közgyűlés 78. ülésszakának általános vitáját 2023. szeptember 19. és 26. között tartják New Yorkban, ahol általában állam- és kormányfők vesznek részt. Magyarországot többször is képviselte Áder János, aki klímavédelmi témákról nyilatkozott. Novák Katalin az ENSZ Közgyűlésében az általános vita nyitónapján szólal fel. Az államfő előtte részt vesz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés