Előfizetői tartalom

Több tízezer áldozatot követelhetett Dernában a vihar és az áradások

Portfolio
Az ENSZ Humanitárius Ügyek Koordinációs Hivatala arról számolt be, hogy az egy hete Líbia északkeleti részére lecsapó Dániel vihar legalább 11 300 halálos áldozatot követelt, és további 10 100 embert eltűntként tartanak nyilván a tengerparti Derna városában. A vihar emellett országszerte rengeteg embert kényszerített otthona elhagyására. A keresési és mentési műveletek folytatásával ezek a számok várhatóan emelkedni fognak.

Az ENSZ Humanitárius Ügyek Koordinációs Hivatala a Daniel vihar pusztító áldozatairól számolt be Líbia északkeleti részén. A tengerparti Derna várost különösen súlyosan érintette a vihar, legalább 11 300 halálos áldozatot követelt, és további 10 100 személyt keresnék még egy héttel a vihar lecsapódása után - számolt be a Reuters. A katasztrófa hatása túlmutat Dernán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés