FONTOS Óriási veszélyre figyelmeztet Acemoglu, nagy bajban lesznek a dolgozók
 
Előfizetői tartalom

Minden közel-keleti szabadságharcos álmát tákolták össze Ukrajnában

Portfolio
Az UAZ-452-es kisbusz, ismertebb nevén Buhanka (cipó) kialakításához és menetképességeihez mérten indokolatlanul gyakran jelenik meg az ukrajnai harcokban. Csak idő kérdése volt, hogy az általában szállításra használt járműből mikor hegesztenek össze egy "harcjárművet", és íme, az ukránok tényleg megcsinálták.

Még tegnap jelent meg egy fotó az X-en (korábban Twitter), melyen egy UAZ-452-es látható, melynek utasterét jelentősen megcsonkították az ukránok annak érdekében, hogy felpakolhassanak rá két darab 12,7mm-es DSK nehézgéppuskát. Ukrainian UAZ-452 Technical with 2x DShK towing a ZU-23Donbass War pic.twitter.com/CJ96uYBawd— Elmustek (@elmustek) September 17, 2023 Szegény Buhankák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés