Előfizetői tartalom

Moszkva áldásával robbant ki az újabb háború? Furcsa megjegyzést tett Medvegyev

Portfolio
Nem túl burkoltan arra utalt ma Dmitrij Medvegyev, az orosz nemzetbiztonsági tanács alelnöke, hogy azért indult meg Azerbajdzsán újabb katonai akciója Örményország ellen, mert az utóbbi vezetése elkezdett barátkozni az Egyesült Államokkal. A volt orosz elnök nem sokat tett azon pletykák eloszlatásáért, melyek szerint Oroszország pontosan tudott arról, hogy mi készül a Hegyi-Karabah régióban.

Újabb erős Telegram-bejegyzést tett közzé Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök. Arról számolt be, hogy „egy testvéri országból való kollégája” arról panaszkodott neki, hogy Oroszország nem akarja elfogadni őket, de Medvegyev arról nyugtatta meg az illetőt, hogy „mindenkit a tettei alapján ítél meg. Ezután Medvegyev beszámolója szerint az említett illető elvesztett egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés