Előfizetői tartalom

New Yorkban tartott beszédet Zelenszkij, kiújultak a harcok a Kaukázusban – Háborús híreink kedden

Portfolio
Kedd este New Yorkban, az ENSZ közgyűlése előtt tartott beszédet Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, első alkalommal személyesen. Az államfő azzal vádolta Oroszországot, hogy fegyverként használja a globális élelmiszerellátást és az atomenergiát, és népirtásnak nevezte az ukrán gyermekek kényszerdeportálását. Kedden súlyos konfliktus robbant ki Azerbajdzsán és az örmények lakta szakadár Hegyi-Karabah között, ahol eddig orosz békefenntartók őrizték a békét.

2023. szeptember 19. 22:02 Megosztás A főváros megbénításával fenyegettek a bolgár gazdák, a kormány visszavonulót fújt Bulgária korlátozza az ukrán napraforgómag importját a tömeges gazdatüntetések nyomán – jelentette be kedden Nyikolaj Denkov...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés