Előfizetői tartalom

Tényleg nem működnek a szankciók? Elképesztő videó jött Oroszországból

Portfolio
Úgy néz ki, hogy ha az orosz hadiipart nem is feltétlen tudták megbénítani a nyugati szankciók, a civil repülési szektorban egyre komolyabbak a károk. Nemrég felkerült egy videó az internetre, melyen az látható, hogy egy orosz utasszállító repülőgép pilótája panaszkodik arról, hogy úgy kell repülnie gépét, hogy rengeteg fontos elektronikai eszköz nem működik rajta.

Úgy néz ki, van egy szektor Oroszországban, ahol elég komoly károkat okoznak a nyugati szankciók. Az Ukrajnával szemben indított háború miatt egyik napról a másikra elvágták az orosz civil repülés alkatrész-ellátását nyugatról, ami azért különösen problémás, mert az orosz légitársaságok nagyrészt nyugati gépeket használnak flottájukban. Most felkerült egy videó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés