Előfizetői tartalom

Elhallgattak a fegyverek a Kaukázusban, összekapott Ukrajna és Lengyelország gabonaügyben – Háborús híreink szerdán

Portfolio
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kedden New Yorkban, az ENSZ közgyűlése előtt tartott beszédet, első alkalommal személyesen. Az államfő azzal vádolta Oroszországot, hogy fegyverként használja a globális élelmiszerellátást és az atomenergiát, és népirtásnak nevezte az ukrán gyermekek kényszerdeportálását. Kedden súlyos konfliktus robbant ki Azerbajdzsán és az örmények lakta szakadár Hegyi-Karabah között, ahol eddig orosz békefenntartók őrizték a békét. Szerdára napközben a hegyi-karabahi szakadárok beleegyeztek az orosz békefenntartók javaslatára létrejött fegyverszünetbe. Folytatódik Lengyelország és Ukrajna kereskedelmi háborúja: Kijev embargót vetne ki egyes lengyel zöldségekre és gyümölcsökre, válaszul az ukrán gabonaexport lengyel tilalmára.

2023. szeptember 20. 21:19 Megosztás Ukrán hírszerzés: visszatérhet korábbi taktikájához Moszkva, téli hadjáratra készülnek Tavaly a leghidegebb hónapokban az oroszok rendszeresen lőtték a kritikus infrastruktúrát Ukrajnában. Az ukrán hírszerzés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés