Előfizetői tartalom

Az eddigi legpusztítóbb fegyverszállítmányát kaphatja meg Ukrajna - Biden mégis rábólintott a lépésre

Portfolio
Joe Biden elnök tájékoztatta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt arról, hogy az Egyesült Államok elkötelezett amellett, hogy nagy hatótávolságú rakétákkal segítse Ukrajnát az Oroszország elleni háborúban. Bár a konkrét részleteket még nem hozták nyilvánosságra, ez a lépés döntő lépést jelent Ukrajna védelmi erőfeszítéseiben. Az NBC News forrásai szerint hamarosan megérkezhetnek a rettegett ATACMS rendszerek a frontra.

Jelentős diplomáciai lépésként Joe Biden bizalmasan közölte Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel, hogy az Egyesült Államok korlátozott mennyiségben nagy hatótávolságú rakétákkal fogja ellátni Ukrajnát, hogy ezzel is támogassa az ostromlott országot az oroszok elleni folyamatos küzdelemben. Az NBC News a tárgyalásokra rálátó megbízható forrásokra - köztük három magas...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés