Előfizetői tartalom

Fontos NATO-találkozót tartottak Budapesten, kirajzolódik a hadipar jövője

Portfolio
Az észak-atlanti szövetség innovációs ökoszisztémájának magas rangú tagjai Budapesten gyűltek össze a NATO Innovációs Hétre, hangsúlyozva Magyarország NATO iránti elkötelezettségét, amely a NATO Innovációs Alap (NIF) és a NATO DIANA (Észak-Atlanti Védelmi Innovációs Akcelerátor) alapító tagja. A szeptember 18. és 22. között megrendezett rangos eseményen kritikus védelmi innovációs kérdésekről tartottak megbeszéléseket - kezdi az Euractivon megjelent közös véleménycikkét Petri Bernadett, a Magyar Fejlesztésösztönző Iroda (MFOI Advisory) ügyvezető igazgatója és Porkoláb Imre, a védelmi innovációért felelős miniszteri biztos, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet (VIKI) ügyvezető igazgatója.

Hangsúlyozzák az innováció növekvő jelentőségét a védelmi képességekben, tekintettel a gyorsan változó globális biztonsági környezetre. Az európai nemzetek aktívan keresik a katonai képességeik megerősítésének, a védelmi infrastruktúra fejlesztésének, a kutatás-fejlesztés előmozdításának és a társadalmi ellenálló képesség növelésének módjait, hogy hatékonyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés