Előfizetői tartalom

Megvan, ki lehet Prigozsin utódja, Putyin volt testőre már találkozott is vele

Portfolio
Egy orosz katonai blogger szerint az orosz belföldi katonai erő, a Roszgvargyija vezetője, Viktor Zolotov nemrég találkozott Jevgenyij Prigozsin néhai Wagner-vezér fiával, Pavel Prigozsinnal, hogy a Wagner zsoldoscsoport fenntartásáról tárgyaljanak – írja az amerikai Institute for the Study of War (ISW) védelmi agytröszt csütörtöki jelentése.

A katonai blogger szerint Viktor Zolotov, aki korábban Vlagyimir Putyin testőre volt, és ezt követően került a közvetlenül az elnök alá rendelt belföldi katonai erő igazgatói székébe, Pavel Prigozsin mellett a „Lótusz” hívójelű Anton Jelizarov Wagner-parancsnokkal is találkozott. Orosz ellenzéki orgánumok, belső források és katonai bloggerek szerint Jevgenyij Prigozsin...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés