Előfizetői tartalom

Kiadták a narancs riasztást az ország nagy részére: itt a frontális csapadékzóna

Portfolio
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint megérkezett a kiterjedt, frontális csapadékzóna, amely már sokfelé áztatja a földeket; eddig a Dél-Dunántúlon esett a legtöbb. Ma sok lesz felettünk a felhő, a Dunántúlon inkább zárt, másutt szakadozottabb lehet a felhőtakaró, a keleti országrészben süthet legtöbbet a nap - írták időjárás-előrejelzésükben. Nagy mennyiségű csapadék miatt több megyére is 2. fokú figyelmeztetés érvényes.

Alapvetően sok lesz felettünk a felhő, a Dunántúlon inkább zárt, másutt szakadozottabb lehet a felhőtakaró, a keleti országrészben süthet legtöbbet a nap. Délnyugat felől kiterjedt csapadékzóna érkezik, amelyből főleg a Dél-Dunántúlon sokfelé várható tartós, intenzív eső, de a déli határnál és a Dunától keletre záporok, akár károkozó szélrohamokkal kísért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés