Előfizetői tartalom

Totális fordulatot vettek a lengyelek: mégis mennek Ukrajnának a fegyverek

Portfolio
Lengyelország modernizálja a haderejét, de nincs arról szó, hogy teljesen leállítják az Ukrajnának szánt fegyverszállítmányokat – jelentette ki ma Andrzej Duda lengyel elnök. Varsó részéről folyamatos az enyhülés: a múlt héten még azt mondták, semmilyen fegyvert nem kap Ukrajna, aztán azt, hogy megkapják a korábban megígért fegyvereket, most pedig azt, hogy újabb fegyvereket is kapnak a jövőben.

Nem azért költünk milliárdokat, hogy aztán elosztogassuk. De arról nincs szó, hogy egyáltalán nem fogunk Ukrajnának fegyvereket küldeni” – idézi a Sky News Andrzej Duda lengyel elnököt. A lengyel politikus arról beszélt, hogy a lengyel kormány most a lengyel haderő modernizációját helyezi prioritásba, de nincs arról szó, hogy mostantól egyáltalán nem fognak fegyvert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés