Előfizetői tartalom

Leleplező felvételek: gigantikus mennyiségű orosz katonai felszerelés jutott egy NATO-barát ország kezébe

Portfolio
A múlt héten egy nap háborúzás után megadta magát Hegyi-Karabah szeparatista vezetése Azerbajdzsánnak, a fegyverletételi megállapodás értelmében minden kézifegyverüket, nehézfegyverüket átadják most a törökbarát azeri vezetésnek. A fegyvertranszfer folyamatos, az azeriek nagy mennyiségű szovjet / orosz haditechnikai eszközre tesznek szert.

Múlt héten támadást indított Azerbajdzsán a Hegyi-Karabah régiót irányító örmény szeparatisták ellen. Mivel Örményország nem kelt a terület védelmére, a hivatalosan Azerbajdzsánhoz tartozó terület de facto vezetői megadták magukat egy nap alatt. A fegyverletételi megállapodás értelmében a karabahi hatóságok békésen átadták, átadják az összes fegyverüket Azerbajdzsánnak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés