Előfizetői tartalom

Volt szovjet tagállamot fenyeget Oroszország: „ezért még meg fogtok fizetni!”

Portfolio
Az ukrajnai háború egyik nem várt hatása az volt, hogy Moszkva kapcsolata számos volt szovjet tagköztársasággal rohamosan megromlott; egyebek mellett Moldova is látványosan próbál eltávolodni Oroszországtól és az Európai uniós integráció útjára lépni. A kialakult szituációra válaszul a Kreml csak fokozza a nyomásgyakorlást.

Moldova hibát követ el. Előbb-utóbb pedig meg fogják fizetni az árát ennek a hibának. A fő üzenet az, hogy az ország lakosai fogják megfizetni ennek az árát” – jelentette ki ma Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője egy sajtótájékoztatóján. Peszkov annak kapcsán beszélt, hogy Maia Sandu, Moldova elnöke nemrég kijelentette, hogy információi vannak arról, hogy Oroszország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés