Előfizetői tartalom

Annyira összeveszett szövetségesével Moszkva, hogy már Putyin letartóztatását lebegtetik

Portfolio
Úgy néz ki, az örmény kormány igencsak megharagudott Moszkvára, amiért nem tudták az orosz békefenntartók megakadályozni, hogy Azerbajdzsán visszafoglalja Hegyi-Karabahot. Jelenleg arra készül Jereván, hogy ratifikálják a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) Római Statútumát, így belépnek azon országok körébe, melyeknek őrizetbe kellene venniük Vlagyimir Putyin orosz elnököt.

Elfogadott ma egy törvénytervezetet az örmény parlament, amely előírja, hogy az országnak el kell kezdenie a csatlakozási folyamatot a Nemzetközi Büntetőbírósághoz (ICC) és ezzel aláírnák a Római Statútumot. Mint ismert, az ICC letartóztatási parancsot adott ki pár hónapja Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen, mivel alapos a gyanúja annak, hogy az orosz hatóságok több ezer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés