Előfizetői tartalom

Az osztrák vasút levágja a magyar vonatokat a nyugat-európai hálózatról

Portfolio
Friss bejelentés érkezett az osztrák vasúttól, mely szerint a Budapestről Salzburg és München felé közlekedő járatoknál kötelező lesz átszállni Bécsben, nem lesznek közvetlen járatok október legnagyobb részében. Vitézy Dávid közösségi médiabejegyzésében arról ír, hogy az ÖBB megelégelte, hogy rendszeresen késnek a magyar vonatok.

Az már elve ismert volt, hogy az építési munkálatok miatt 2023. szeptember 18. és 2023. október 26. között mindkét irányban menetrendi változások, illetve késések lesznek Budapest és Bécs, illetve Graz közötti útvonalon. Viszont nagyon úgy tűnik, hogy az osztrák vasút megelégelte a késéseket. Ahogy Vitézy írja, a MÁV-nak nem sikerült pontosan (20-30 perc késésnél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés