FONTOS Eljöhet a benzinkutak bosszúja
 
Előfizetői tartalom

Drón- és rakétaeső zúdult Ukrajnára, egy percre megállt az élet az országban

MTI
Az orosz erők az elmúlt egy nap során 99 légi- és nyolc rakétacsapást mértek Ukrajna területére - közölte az ukrán vezérkar vasárnapi helyzetjelentésében a Facebook-oldalán. Vannak halálos áldozatok is a sérültek mellett. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök vasárnap Telegram-csatornáján bejelentette az október 1-jei ünnepnap miatt (az ország védőit ünneplik), hogy egész Ukrajna vasárnap helyi idő szerint kilenc órakor egyperces néma csenddel tiszteleg az elesett ukrán védők emléke előtt.

A vezérkari közleményben a katonai vezetés kiemelte, hogy az éjjel mintegy negyven, iráni gyártású Sahid drónnal támadta Oroszország Ukrajnát. Az ukrán légvédelem harminc drónt semmisített meg a déli Odessza és Mikolajiv megyék, valamint a nyugat-ukrajnai vinnicjai régió légterében. Reggel még kisebb számokról szóló jelentés érkezett. A frissebb jelentés szerint a támadásoknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés