Előfizetői tartalom

Pellegrininek már a posztokra is vannak ötletei

Portfolio
A Hlas-Sd mindenkivel tárgyalni fog a kormányalakításról, akitől meghívót kap – jelentette ki Peter Pellegrini, a párt elnöke. A Parameter.sk azt írja, hogy Pellegrini szerint hosszú távon intsabilitást eredményezne csak úgy „összetákolni” egy kormány, hogy „kijöjjenek a számok”. A tárgyalások feltételének pártja programjának alaptéziseit tartja.

A Hlas-SD mindenkivel tárgyalni fog, akitől meghívást kap. A tárgyalások végkimenetele viszont egy másik dolog. Szerinte a pártjának még párszor össze fog kelleni ülnie, mire meghozza a végső döntést. Pellegrinit egyelőre senki sem szólította meg. Abban reménykedik, hogy hétfőn már elkezdődhetnek a tárgyalások. Látja annak lehetőségét, hogy egy lehetséges kormányban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés