Előfizetői tartalom

Íme a recept: egész ipar épül már Ukrajnában az oroszok átverésére

Portfolio
Kiemelt figyelem jut a háború elejétől kedve az ellenség megtévesztését célzó praktikákra. A sokcélú lehetőséget kínáló csalikat mindkét fél rendszeresen alkalmazza, de egyre több figyelmet kell szentelniük a részletességre, mivel mindkét oldal egyre körültekintőbb. Ukrajna már saját gyáregységet is felállított a hasonló makettek gyártására.

Az orosz-ukrán háború eleje óta jelentős erőfeszítéseket tesznek a felek arra, hogy átverjék a másikat. Ebben leginkább a csaliknak, maketteknek van kiugró szerepük, ezek többcélú alkalmazásra is bevethetők. Egyrészt el lehet velük érni, hogy az ellenség feleslegesen pazarolja a rakétáit vagy a lőszereit, másrészt pedig a felelőtlenül viselkedő állások ahogy kilőnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés