Előfizetői tartalom

Kihátrálhat Ukrajna mögül az egyik támogatója? - Egy nagyon fontos kérdés még nem dőlt el

Portfolio
Hiába nyert oroszbarát üzenetekkel Robert Fico korábbi szlovák miniszterelnök a szombaton Szlovákiában választásokat, ez még nem jelenti azt, hogy ténylegesen ez lesz a szlovák külpolitika jövője. A győztesnek koalícióra kell lépnie több formációval is, emiatt esélyes, hogy pont a legerősebb ígéreteiben kell finomítania a győztes Smer-SD-nek.

Robert Fico olyan ígéretekkel nyerte meg a szombati szlovák parlamenti választást, miszerint nem fog fegyvereket küldeni győzelme esetén Ukrajnába, vagy hogy fellép a migráció ellen. A nemzetközi politika most feszülten figyeli, hogy az ígéretekből végül mi valósul meg, de ehhez a koalíciós partnereknek is lesz pár szava. A Smer-SD a közvélemény-kutatásokhoz képest jóval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés