Előfizetői tartalom

Összeültek az uniós külügyminiszterek Kijevben, Magyarországot helyettes államtitkár képviseli

Portfolio
Josep Borrell, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője hétfőre Kijevbe hívta az uniós külügyminisztereket, hogy Ukrajna támogatásáról tárgyaljanak. 27-ből 23 ország külügyminisztere vesz részt a tanácskozáson, Magyarország képviselteti magát a legalacsonyabb szinten, Bunford Zsolt biztonságpolitikáért felelős helyettes államtitkárral.

A hétfői kijevi találkozó az első uniós külügyminiszteri találkozó, amely az EU területén kívül zajlik. 23 ország külügyminisztere képviselteti magát külügyminiszteri szinten, 4 másik ország alacsonyabb rangú diplomatát küldött a megbeszélésre. A CNN információi szerint Svédország államtitkárt, Lettország szintén államtitkárt, Lengyelország miniszterhelyettest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés