Előfizetői tartalom

Összeülnek az uniós külügyminiszterek Kijevben, sikeres volt az orosz ellentámadás Robotinénél – Háborús híreink hétfőn

Portfolio
Hétfőn Kijevben találkoznak az uniós külügyminiszterek, igaz, négy ország alsóbb szinten képviselteti magát. Magyarország nevében Bunford Zsolt biztonságpolitikáért felelős helyettes államtitkár tárgyal. Az ISW szerint felvételek azt bizonyítják, hogy az orosz csapatok sikeres ellen-ellentámadást hajtottak végre Robotinénél. Az ukrán katonai hírszerzés szerint dróntámadás érte az oroszországi Szmolenszkben található repülőgépgyárat, ahol a H–59 cirkálórakétákat is gyártják, a termelést meg kellett szakítani.

2023. október 03. 06:27 Megosztás Keddi közvetítésünk Az orosz-ukrán háborúval foglalkozó keddi híreink ebben a hírfolyamban érhetőek el: Kapcsolódó cikkünk 2023. 10. 03. Megegyezett Ukrajna és Magyarország, kihátrálhat Kijev mögül egyik szövetségese...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés