Előfizetői tartalom

Megmondta a brit elemző, mi lesz, ha az orosz hadsereg nyer Ukrajnában

Portfolio
Rendszeresen fut a Sky News-on egy kérdezz-felelek panel: itt az olvasók tehetnek fel kérdéseket a brit lap elemzőinek, szakértőinek, újságíróinak az ukrajnai háborúval kapcsolatosan. Ma Dominic Waghorn külpolitikai elemző megválaszolt egy olyan kérdést, ami az orosz invázió kezdete óta alighanem sokakat foglalkoztat: mi lesz, ha az oroszok nyerik meg a háborút.

Mi van, ha Oroszország győz Ukrajnában és a NATO, illetve Amerika csak túlfújják a fenyegetést, mert nem akarnak egy többpólusú világot?” – teszi fel a kérdést egy Jimbo nevű olvasó a Sky News külpolitikai szakértőjének, Dominic Waghornnak. Waghorn erre egy olyan választ ad, amit egyébként többször is lehetett már hallani más nyugati politikai vezetőktől, szakértőktől:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés