Előfizetői tartalom

Poloskaválság van Párizsban és 9 hónap múlva olimpia

Portfolio
Franciaországban nagyjából egy hónappal ezelőtt felütötte fejét a "poloskapánik" miután egy moziban ágyi poloskákról érkezett jelentés. Ezután a közösségi oldalakon elkezdtek terjedni azok a videók, amelyek vonatokon és buszokon tanyázó poloskákat mutatnak. Az ügy már politikai kérdéssé vált Párizsban, ahol jövőre olimpiát rendeznek - derül ki az ABC News írásából.

Elisabeth Borne miniszterelnök péntekre miniszteri értekezletet hívott össze a poloskaválság kezelésére. Az ország közlekedési minisztere, Clement Beaune a héten találkozott a közlekedési vállalatokkal, hogy tervet dolgozzon ki a megfigyelésre és a fertőtlenítésre. A politikus szerint azonban a média is felelős abban, hogy felfújja a poloskapánikot. Beaune szerint nincs szó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés