Előfizetői tartalom

A Hamász támadást indít Ciszjordániában is

Portfolio
Iszmail Haníje, a Hamász politikai irodájának vezetője bejelentette az "Al-Aksza áradása hadművelet" kezdetét, válaszul az izraeli erők által a megszállt területeken elkövetett állítólagos agresszióra. Haníje hangsúlyozta, hogy ez a hadművelet nem csak Gázára korlátozódik, hanem kiterjed Ciszjordániára és más régiókra is. A szélsőséges palesztin szervezet vezetője további támadásokat ígért - számolt be az el-Balád egyiptomi lap.

A sajtónak nyilatkozva Haníje elítélte az izraeli telepesek által a közelmúltban elkövetett agressziót, és azzal magyarázta a hadművelet megindítását, hogy a palesztinok "cionista agresszió áldozatai". Haníje felszólította a muzulmánokat világszerte, hogy aktívan vegyenek részt ebben a harcban. Közben izraeli médiabeszámolók szerint már harcok dúlnak Ciszjordániában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés