Előfizetői tartalom

Nagyszabású rakétatámadás érte Izraelt - Ellentámadás indult, háborús helyzet van

Portfolio
Rakéták tömegét lőtték Izrael déli és középső részére a Gázai övezetből szombat reggel, fegyveres terroristák tucatjai hatoltak be izraeli településekre. A harcok nap közben sem csitultak, a sebesültek és a halálos áldozatok száma folyamatosan emelkedik. A Hamász legkülönbözőbb vezetői egymás után üzenik, hogy ez csak a harcok kezdete. Közben a nemzetközi porondon is reagálnak a különböző hatalmak, Joe Biden a támogatás minden eszközét ajánlotta fel Izraelnek. A földi és légi támadás után kialakult krízishelyzet legfontosabb eseményeiről ebben a cikkünkben számolunk be a nap folyamán.

2023. október 07. 22:48 Megosztás Izrael budapesti nagykövete: a reggeli terrortámadás mindenkit meglepett A Hamász háborút indított Izrael ellen, tömegével lövik a rakétákat az országra, megtámadták a határmenti településeket, és rengeteg ember...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés