Előfizetői tartalom

Így reagált a világ az Izrael elleni támadásra

Portfolio
A Hamász palesztin iszlamista csoport évek óta a legnagyobb támadást intézte Izrael ellen szombaton, ami világszerte reakciókat váltott ki. Olyan globális vezetők, mint Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Lloyd Austin védelmi miniszter, Tor Wennesland, az ENSZ közel-keleti békeküldötte, Mahmúd Abbász palesztin elnök és mások is kifejtették véleményüket az eszkalálódó konfliktusról.

Szombaton a Hamász, a palesztin iszlamista csoport az utóbbi évek egyik legjelentősebb támadását indította Izrael ellen. A támadás világszerte reakciókat váltott ki, a Reuters összegyűjtötte ezeket a megszólalásokat. A támadást követően az Egyesült Államok szolidaritását fejezte ki Izraellel. Antony Blinken amerikai külügyminiszter kijelentette, hogy a terrorizmusra nincs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés